27. 10. od 10.00
Ljubljanski grad,
Ljubljana

BIG SEE nagrade

V okviru festivala Mesec oblikovanja bodo podeljene BIG SEE nagrade za oblikovalsko odličnost v jugovzhodni Evropi v kategorijah produktnega in modnega oblikovanja ter oblikovanja v lesu in turizmu. Podeljena bo tudi nagrada BIG SEE vizionar za izjemen doprinos k razvoju oblikovanja v regiji.

Oder 180°

Serija kratkih predavanj nagrajenih oblikovalcev in blagovnih znamk, ki predstavljajo svoje zmagovalne projekte, namenjene soočanju kritičnega razmišljanja o kakovostnem oblikovanju in vzpostavljanju bolj kakovostne komunikacije znotraj stroke in v odnosu do laične javnosti. Med celodnevnimi predstavitvami bodo nagrajenci prejeli nagrade.

Podelitev BIG SEE nagrad – Grand Prix

Praznovanje oblikovalskih nagrad se bo nadaljevalo z večernim sprejemom zmagovalcev in slavnostno podelitvijo Grand Prix nagrad, kjer bodo zmagovalci prejeli prejeli glavne nagrade.

Razstava BIG SEE

Razstava nagrajenih projektov s področja produktnega, modnenega oblikovanja ter oblikovanja v lesu in turizmu je namenjena promociji poslovne in ustvarjalne odličnosti ter omogoča poglobljen vpogled v stanje ustvarjalnosti v regiji in širše.