Koncept

O sejmu BIG Update

Sejem je vodilni sejem za napredno arhitekturo in profesionalno gradbeništvo v regiji. Namenjen je seznanjanju arhitektov in strokovnih odločevalcev z novimi materiali, inovativnimi tehnologijami in naprednimi rešitvami pri snovanju in izvedbi kakovostnega arhitekturnega ovoja in interierja.

Inovativen koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.

2. Dogodki razstavljavcev: neformalna poslovno družabna srečanja arhitektov in druge zainteresirane javnosti z lastniki in direktorji podjetij na njihovem razstavnem prostoru.

3. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade,
organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.

4. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci BIG SEE Awards iz regije jugovzhodne Evrope.

O sejmu

Sejem  je vodilni sejem za napredno arhitekturo in profesionalno gradbeništvo v regiji. Namenjen je seznanjanju arhitektov in strokovnih odločevalcev z novimi materiali, inovativnimi tehnologijami in naprednimi rešitvami pri snovanju in izvedbi kakovostnega arhitekturnega ovoja in interierja.

Inovativen koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.

2. Dogodki razstavljavcev: neformalna poslovno družabna srečanja arhitektov in druge zainteresirane javnosti z lastniki in direktorji podjetij na njihovem razstavnem prostoru.

3. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade,
organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.

4. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci BIG SEE Awards iz regije jugovzhodne Evrope.