Namestnik direktorja za gradnjo, načrtovanje in tehnične storitve za vzhodno Evropo, Francija

Njegove delovne izkušnje temeljijo na več kot 30-ih letih dela na različnih lokacijah, delovnih zadolžitvah in gradbenih projektih. V zadnjih 15-ih letih je imel raznovrstne zadolžitve na področju vzhodne Evrope, trenutno pa dela kot vodja tehničnega sektorja za področje Madžarske, Slovaške, Republike Češke, Poljske, Baltskih držav, Romunije & balkanskih držav.

Kot vodja načrtovanja in tehničnih storitev je predvsem močno vpet v razvojno fazo projektov ter fazo vzdrževanja, ko je stavba že zgrajena. Ima precej izkušenj na področju sistemskih procesov, nabave, informacijske tehnologije in vodenja projektov.

Ima tudi odlične komunikacijske sposobnosti in ena izmed mojih ključnih sposobnosti je ta, da je sposoben videti širšo sliko, pri čemer lahko bolj zapletene delovne zahteve pretvori v obvladljive naloge, ki jih sodelavci lahko brez težav opravijo. Ima precej izkušenj pri vodenju zemljepisno razpršenih skupin, ki delajo na različnih krajih, v različnih organizacijah in do sedaj je bil pri tovrstnem delu vedno zelo uspešen.

Je izvedenec za projektno vodenje na področju načrtovanja, gradnje, obnove, vzdrževanja in vodenja postopkov.