TEKNOS D.O.O.

V zadnjih sedmih desetletjih smo našo prisotnost razširili na več kot dvajset držav, pri čemer imamo po svetu več kot 1600 zaposlenih, od česar se jih 190 ukvarja z raziskavami in razvojem.Proizvodne obrate imamo v osmih državah, vključno s Finsko, Švedsko, Dansko, Nizozemsko, Nemčijo, Poljsko, Rusijo in Kitajsko, prodajna podjetja pa v 18 državah. Poleg tega izvažamo v več kot 20 držav prek uveljavljene mreže distributerjev.
Želimo si, da bi pri izbiri dobavitelja barv stranke najprej pomislile na nas. V ta namen so za nas pri razvoju izdelkov ključne potrebe strank, prijaznost izdelkov do uporabnikov in okolja ter trajnost.Ponujamo vam široko paleto industrijskih premaznih sistemov za zunanje in notranje stavbno pohištvo: Okna, zunanja vrata, polkna, Obloge/fasad, Vrtno pohištvo, terase, otroška igrišča, ograje in balkoni, Deske, plošče, letve in notranja vrata.

Predstavitev novosti:
Naš cilj je, da izpolnimo svojo vizijo kot vodilni dobavitelj naprednih premaznih rešitev, ki se osredotoča na razvoj industrijsko usmerjenih proizvodov in odlično tehnično službo. Usmerili smo se v razvoj visokokakovostnih premazov za pohištvo, stavbno pohištvo in protipožarnih premazov.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Bistvena je tehnična in strokovna podpora strankam, ki želijo svojemu izdelku dodati nekaj več. Zaradi našega pristopa vsako leto pridobimo nove stranke, ki so izjemno zadovoljne z našimi produkti in storitvami.

Kontakt:

TEKNOS D.O.O.
Cesta na Rupo 67
4000 Kranj

Tel: +386 4 236 58 78
E-mail: info@teknos.si
https://www.teknos.com

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Gregor Sušnik
Vodja prodaje

Telefon/GSM: 041 338 007
E-mail: gregor.susnik@teknos.si