HAURATON

Nemško mednarodno družinsko podjetje Hauraton, je uspešno podjetje v industriji gradbenega materiala, ki že več kot 60 let razvija sofisticirane tehnologije za ekološko odvodnjavanje in dreniranje meteornih voda. Na področju površinskega odvodnjavanja je podjetje eden vodilnih svetovnih dobaviteljev.

Referenčni projekti:
Naše reference segajo na vsa področja tako javnih in zasebnih projektov, od letališč in pristanišč do javnih trgov in ulic, objektov za vesoljske potrebe, cestišč in železniških objektov, letovišč in športnih objektov ter dirkališč. Naši proizvodi so vgrajeni na letališčih Heatrow, Varšava, Istanbul, Mexico city, Brnik, Zadar, pristaniščih Gdansk, Koper, Ploče, trg Republike in ulice po Ljubljani, soseska Brdo, dirkališča Yas Marina, Moskva, Soči, stadion Lužniki v Moskvi, Kodeljevo, Gorišnica, Domžale, ….

Predstavitev novosti:
S sofisticiranimi proizvodi rešujemo izzive odvodnjavanja z najrazličnejših površin. Ker razumemo potrebe arhitektov, smo razvili skrite načine odvodnjavanja z regami v tlaku, razvili smo rešetke iz umetnih nosilnih materialov v barvah. Rešetke niso samo funkcionalne ampak imajo tudi vrhunski design. Velik poudarek pri razvoju proizvodov je ekologija, zato so nekateri naši izdelki izdelani iz sortiranih recikliranih materialov in hkrati tudi reciklabilni, sama proizvodnja pa teži k zmanjšanju ogljičnega odtisa.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Svet odvodnjavanja meteornih voda vidimo z očmi oblikovalca in slikarja!

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Kot globalno prisotno podjetje razumemo odvodnjavanje meteornih voda!

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Končno!

Kontakt:

Hauraton d.o.o.
Zbiljska cesta 4
1215 Medvode
Tel: 01 3617 833
E-mail: dusan@hauraton.si
info@hauraton.si
www.hauraton.si