ACO

ACO

Podjetje ACO je sinonim za kvalitetne in inovativne rešitve namenjene zbiranju, odvodnjavanju in obdelavi padavinskih vod v visoko- in nizkogradnji. To jedro kompetence dopolnjujejo izdelki za odvodnjavanje v objektih, visokogradnjo, čiščenje odpadnih vod, varovanje okolja, krajinsko arhitekturo in opremljanje športnih objektov.

Referenčni projekti:
Reference odvodnjavanje ravnih in zelenih streh: Hotel Mond Šentilj, Zdravstveni dom Grosuplje, Hotel intercontinental Ljubljana, Bloki Sela Velenje, Stadion Stožice, ŠRC Brestanica, Europark Maribor, GEN Krško, BTC Kristalna palača itd..

Predstavitev novosti:
Točkovni požiralniki rešujejo vse probleme odvodnjavanja tako pohodnih kot povoznih ravnih streh in zelenih streh. Glavna prednost: prirobnice za navaritev/vpenjanje izolacijskih folij, izolacijski elementi za vgradnjo brez toplotnih mostov, protipožarni vložek. Novost: grelec.

Katere probleme nagovarja/rešuje?
-Večnivojsko odvodnjavanje: odvodnjavanje površinskih vod, odvodnjavanje hidroizolacije, odvodnjavanje parne zapore.
– Izolacijski elementi okoli požiralnikov: vgradnja brez toplotnih mostov
– Protipožarni vložek: preprečuje širjenje požara po odtočnih ceveh.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Sodobni načini projektiranja objektov, kot so pasivna gradnja in podobno zahtevajo zanesljive tipske rešitve odvodnjavanja ravnih in zelenih streh.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Točkovni požiralniki z izolacijskimi elementi omogočajo vgradnjo brez toplotnih mostov, kar je še posebej pomembno pri odvodnjavanje teras ter ravnih in zelenih streh nad ogrevanimi bivalnimi prostori.

Kontakt:

ACO, gradbeni elementi, zastopanje d.o.o.
Obrtniška 9, 3240 Šmarje pri Jelšah
Tel.: 03 817 18 80
info@aco.si
www.aco.si

Strokovnjak prisoten na sejmu:
Dominik Jurina
GSM: 051 667 907