UPORABNINA DVORAN

Mesto oblikovanja Slovenija se nahaja na Dunajski cesti 123 v Ljubljani, med Tolstojevo in Mašera-Spasičevo ulico, tik za stavbama Hypo banke. Tovarniške dvorane arhitekturnega spomenika Savina Severja (nekdanja tiskarna Mladinske knjige), ponujajo izjemno priložnost za organizacijo raznolikih prireditev, predavanj in konferenc, okroglih miz, razprav, predstavitev, sestankov, razstav, modnih revij, fotografskih intervencij, sejemskih dogodkov in zabav. Ponuja tudi celovito tehnično, promocijsko in PR podporo ter širok nabor scenografske in tehnične opreme.

KRALJEVA DVORANA
Prva izmed treh dvoran v Mestu je Kraljeva dvorana. Poimenovana je po arhitektu niku Kralju, avtorju brezčasnega stola Rex. Dvorana je v celoti prenovljena, meri 1.600 m2 in sprejme do 800 obiskovalcev. Ima samostojen vhod s parkirišča, oder, šank in veliko možnosti preoblikovanja po željah naročika. Vzdušje dvorane oblikujejo visoki stropovi, svetlobni kontrasti, nepričakovana razsežnost socialistične industrijske arhitekture in živahen razvoj ideje vzporednega mesta iz kartona. Scenografsko izvirno oblikovan prvi del dvorane je kot dnevna soba na pragu novega mesta. Opremljen je s sodobno video in avdio tehnično opremo. Inovativno zasnovana oprema iz kartona zaokroži zgodbo kartonskega mesta in mu daje edinstven pečat.
Površina: 1.600 m2
Višina: 5 m
Kapaciteta: 800 ljudi

PAVLINOVA DVORANA
Druga izmed treh dvoran v Mestu je Pavlinova dvorana. Poimenovana je po arhitektu in oblikovalcu Sergeju Pavlinu, avtorju stekleničke Cocta. Dvorana s 1.600 m2 sprejme do 800 obiskovalcev in ponuja številne možnosti za kreativno scensko oblikovanje. Svojevrstno industrijsko vzdušje dvorane pričarajo zapuščine tiskarke dejavnosti, visoki stropovi in nekoliko temnejši svetlobni kontrasti, ki jih zarišejo vzdolžni strešni svetlobniki zvrščeni po celotni dolžini strehe. Večnamembnost dvorane odlikuje fleksibilnost tlorisa, ki je posledica zahtev tehnoloških procesov tiskarne.
Površina: 1.600 m2
Višina: 5 m
Kapaciteta: 800 ljudi

KOGOJEVA DVORANA

Tretja dvorana v Mestu je Kogojeva dvorana. Poimenovana je po oblikovalcu Oskarju Kogoju, avtorju brezčasnega in drznega počivalnika Gondola. Intimno vzdušje dvorane pričarajo nekoliko spuščene neonske luči in predprostor, ki pospremi obiskovalce v dvorano. Kot najmanjša dvorana v Mestu oblikovanja Slovenija sprejme do 150 ljudi. Tudi ta dvorana ponuja pester nabor scenskih postavitev.
Površina: 280 m2
Višina: 5 m
Kapaciteta: 150 ljudi

Cena uporabnine vključuje:
1. Splošno razsvetljavo;
2. Uporabo WC-jev s porabo sanitarnega materiala;
3. Uporabo internetnega priključka WI-FI (samo v Kraljevi dvorani);
4. Prisotnost odgovorne osebe Mesta oblikovanja Slovenija v času dogodka.

Dodatne ugodnosti:

– Možnost dodatne promocije dogodka;
– 50% popust za člane Design centra Slovenije.

Opombe:
1. Od 1. novembra do 1. aprila je potrebno ogrevanje dvoran. Ogrevanje ni vključeno v ceno.
2. Čiščenje: – po dogodku*
– med dogodkom in montažo (po dogovoru). 3. Infrastrukturna taksa: 50 Eur.
4. Možnost parkiranja pred vhodom (1 parkirno mesto = 5 eUR). 5. Vse cene v ponudbi so brez vključenega DDV-ja.
6. Količinski popust po dogovoru.

Plačilni pogoji:
30 % predračunskega zneska ob podpisu pogodbe.
70 % predračunskega zneska 30 dni pred prireditvijo.

Kontakt za dodatne informacije:
Živa Novak, ziva@zavodbig.si, tel.: 01 431 22 22, ali izpolnite spodnji formular.

[contact-form-7 id=”5757″ title=”Ponudba Mesto oblikovanja-splosno”]