Sejem Lesena ikona

Sejem Lesena ikona je eden pomembnejših panožnih dogodkov za inovativno lesarstvo v jugovzhodni Evropi. S ciljem doseganja večje konkurenčnosti in gospodarske učinkovitosti industrije je namenjen seznanjanju lesarjev z novostmi in inovativnimi rešitvami na področju lesnoobdelovalnih strojev, tehnologij ter novih repromaterialov in predstavitvi ponudbe lesarjev iz regije.

Razstavljavci

Sejem je namenjen:
1. Dobaviteljem v lesarstvu (proizvajalcem, uvoznikom in distributerjem), ki zagotavljajo:
– lesnoobdelovalne stroji, oprema in orodja
– repromateriali
– storitve in IT
2. Mizarjem in lesarskim podjetjem z dobro oblikovanimi izdelki
3. Oblikovalcem in arhitektom, ki iščejo stik z lesarji
4. Lesarskim institucijam in šolam

Inovativen koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove v Mestu oblikovanja, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.
2. Wood 180˚ (Oder strokovnjakov)  Strokovnjaki o novih materialih in inovativnih tehnologijah pri obdelavi lesa.
3. WoodShow dogodki – neformalna poslovno družabna srečanja lastnikov in direktorjev podjetij z lesarji na njihovem razstavnem prostoru.
4. Wood Match so individualni poslovni pogovori za mreženje strokovnjakov v lesarstvu – med lesarji, dobavitelji, arhitekti, oblikovalci. Vsebinsko in organizacijsko so sestanki prilagojeni učinkoviti izmenjavi strokovnih mnenj in informacij o novostih in inovativnih rešitvah za učinkovitejšo proizvodnjo in večjo konkurenčnost izdelkov.
5. Možnost samostojne organizacije sestankov z gostujočimi nagrajenci Big SEE Wood Awards; Namenjeni so poglobljeni in učinkoviti izmenjavi strokovnih mnenj in informacij – enkratna priložnost za seznanitev lesarjev z inovacijami, novostmi in rešitvami. Omogočajo vzpostavljanje novih poslovnih odnosov in priložnosti.
6. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade, organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.
7. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci Big SEE Awards iz regije jugovzhodne Evrope.

Zaradi presoje ustreznosti vašega sodelovanja vas prosimo, da na kratko opišete vašo dejavnost.

Nalagam...
* Obvezno polje