SEJEM BIG ARHITEKTURA

Sejem Big arhitektura je vodilni sejem za napredno arhitekturo in profesionalno gradbeništvo v regiji. Namenjen je seznanjanju arhitektov in strokovnih odločevalcev z novimi materiali, inovativnimi tehnologijami in naprednimi rešitvami pri snovanju in izvedbi kakovostnega arhitekturnega ovoja in interierja ter predstavitvam arhitektov, projektantov, stanovskih organizacij in izobraževalnih institucij.

Razstavljavci

Sejem je namenjen:
1. dobaviteljem (proizvajalcem, uvoznikom in distributerjem), ki zagotavljajo:
– arhitekturni ovoj: gradbeni materiali in konstrukcije, strešni sistemi in kritine, fasadni sistemi, izolacijski materiali, barve in ometi, sistemi za odvodnjavanje, okna in vrata, senčila
– gradbeni sistemi: elektrika in regulacijski sistemi, inteligentna tehnika, vgradna svetila, sanitarna oprema, ogrevanje in hlajenje, strojne napeljave, obnovljivi viri energije
– arhitekturni interier: talne in stenske obloge, notranja vrata in okovje, predelne stene in stropi, barve in lepila, keramika, parketi
– storitve in IT
2. arhitektom, projektantom,
3. strokovnim združenjm in organizacijam

Pomembno: doknčno odločitev o razstavljanju sprejema strokovna žirija na osnovi inovativnosti oz. novosti izdelkov.

Inovativen koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove v Mestu oblikovanja, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.
2. SuperHome 180˚ predavanja
Gradbeni strokovnjaki in arhitekti o novih materialih in tehničnih rešitvah skozi primere napredne arhitekture: lesena gradnja, stavbno pohištvo, fasade, strehe, izolacija, svetloba, keramika, tla in parketi, voda, sanitarna oprema, ogrevalna in klimatizacijska tehnika, fotovoltaika, vrt in okolica, tehnično varovanje, ognjevarni materiali, kamen, svetloba, steklo, pohištvo.
3. SuperHome Show (Dogodek je vključen v program Dizajn v mestu)
Neformalna poslovno družabna srečanja arhitektov in druge zainteresirane javnosti z lastniki in direktorji podjetij na njihovem razstavnem prostoru.
4. Architect Match so organizirani poslovni pogovori med arhitekti in dobavitelji v gradbeništvu.
5. Možnost samostojne organizacije sestankov z gostujočimi arhitekti.
Namenjeni so poglobljeni in učinkoviti izmenjavi strokovnih mnenj in informacij – enkratna priložnost za seznanitev arhitektov z inovacijami, novostmi in rešitvami. Omogočajo vzpostavljanje novih poslovnih odnosov in priložnosti.
6. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade,
organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.
7. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci Big SEE Awards iz regije jugovzhodne Evrope.

Sejem Big Arhitektura je kurirana prireditev za profesionalce v gradbeništvu in arhitekturi. Zaradi presoje ustreznosti vašega sodelovanja vas prosimo, da na kratko opišete vašo dejavnost.
Nalagam...
* Obvezno polje