Mesec oblikovanja je vsakoletni izziv in priložnost za ves poslovno ustvarjalni svet. S projektom Dizajn v mestu širom prestolnice in tekom celotne prireditve poveže množico ustvarjalnih akterjev – partnerjev, ki na raznolikih lokacijah; sejmišča, galerije, muzeji, trgovine in saloni, razstavni prostori, studii, tržnice, restavracije, pop-up lokacije in skladišča, gradijo ustvarjalno podobo dinamičnega mesta.

PRIJAVA ZA ORGANIZATORJE TUKAJ →
0
Od leta
0+
Dogodkov
0+
Razstav
0+
Obiskovalcev

Fotogalerija

Dogodki

Dogodki Dizajn v mestu so priložnost za dodatno izpostavitev obstoječe ali nove poslovne prakse, lansiranje novosti, lahko so razstave, inštalacije, delavnice, predavanja, razprave, vodeni ogledi, kulinarična doživetja, modne revije, pop-up trgovine, odprta vrata, zabave idr. Dogodki so opolnomočeni z raznolikim naborom ustvarjalnih disciplin s področij arhitekture in oblikovanja.

Ustvarjalne točke

Ustvarjalne točke Dizajna v mestu so destinacije z ustvarjalnim značajem. Sodelovanje pomeni, da aktivno prispevate h kreativni podobi prestolnice in izkoristite priložnost izpostavitve lastne ustvarjalne prakse.

Partnerske institucije

Zavod Big, Muzej za arhitekturo in oblikovanje, Center za kreativnost, Društvo oblikovalcev Slovenije, Kreativni center Poligon, Fundacija Brumen, Nagrade Trend, Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije, Center arhitekture Slovenije.