Sejem Kreativni Turizem
21. oktober 2021

Mesto oblikovanja, Dunajska cesta 123, Ljubljana

Specializirani sejem za kreativni turizem v regiji, ki je namenjen promociji izvirne turistične ponudbe iz jugovzhodne Evrope, ter seznanjanju turističnih delavcev in strokovnih odločevalcev z novostmi na področju opreme, izdelkov in storitev za turistično industrijo ter predstavitvi kreativnih turističnih destinacij v regiji, turističnih organizacij in agencij.

Razstavljavci

1. Dobavitelji v turizmu, ki zagotavljajo: tehnologijo in oprema za gastronomijo, pohištvo in dodatke za turistične objekte, oprema za vodenje in vzdrževanje, oprema za welnesse, spa ipd., informacijsko in komunikacijsko tehnologijo, hrana in pijača
2. Ponudniki turističnih storitev (hoteli, konferenčni, zdravišča, resorti, kmečki turizmi, vinske kleti, kongresni prostori, restavracije / gostilne, ponudniki kulturnega, zabaviščnega in pustolovskega turizma, …
3. Turistične agencije, organizatorji turističnih potovanj, strokovna združenja in turistične organizacije
4. Arhitekti in oblikovalci, ki želijo vzpostaviti sodelovanje s ponudniki turističnih storitev

Pomembno: doknčno odločitev o razstavljanju sprejema strokovna žirija na osnovi inovativnosti oz. kreativnosti.

Inovativen koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove v Mestu oblikovanja, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.
2. Predavanja Tourism 180˚
Strokovnjaki o inovativnih tehnologijah in storitvah pomembnih za sodoben razvoj turistične ponudbe na primerih dobe prakse ter ponudniki turističnih storitev z visoko dodano vrednostjo o lastnih razvojnih strategijah in vizijah.
3. Tourism Show (Dogodek je vključen v program Dizajn v mestu)
Neformalna poslovno družabna srečanja lastnikov in direktorjev s predstavniki turističnih storitev na njihovem razstavnem prostoru.
4. Kontaktne mize Tourism Match so organizirani poslovni pogovori med ponudniki turističnih storitev, agencijami in dobavitelji v turizmu. Namenjene so poglobljeni in učinkoviti izmenjavi strokovnih mnenj in informacij – enkratna priložnost za seznanitev z inovacijami, novostmi in rešitvami. Omogočajo vzpostavljanje novih poslovnih odnosov in priložnosti.
5. Možnost samostojne organizacije sestankov s ponudniki turističnih storitev.
6. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade, organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.
7. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci Big SEE Awards iz jugovzhodne Evrope.

Zaradi presoje ustreznosti vašega sodelovanja vas prosimo, da na kratko opišete vašo dejavnost.

Nalagam...
* Obvezno polje