SEJEM DESIGN EXPO

Design Expo je namenjen izpostavitvi BIG See nagrajenih in drugih vrhunsko oblikovanih izdelkov ter materialov, tehnologij in storitev, ki so potrebne v razvojno oblikovalskih procesih. V kreativnem okolju podjetjem omogoča večanje prepoznavnosti blagovnih znamk in neposreden stik z mnenjskimi vodji, ustvarjalci okusov in mediji. Sejem dobaviteljem omogoča, da na enem mestu predstavijo svoje novosti, tehnološke rešitve in materiale oblikovalcem, razvojnikom in drugi profesionalni javnosti.

Razstavljavci

1. Podjetja in oblikovalci z vrhunsko oblikovanimi izdelki iz področij doma, pohištva, transporta, elektronike in telekomunikacij, mode, športne opreme, medicine in zdravja, industrijske tehnike.

2. Ponudniki inovativnih, naprednih materialov, tehnologij pomembnih v razvojno-oblikovalskem procesu (3d printerji, laserji, cnc krmiljeni stroji, računalniška in programska oprema …) ter storitev.

3. Strokovna združenja, organizacije in šole

Pomembno: dokončno odločitev o razstavljanju sprejema strokovna žirija na osnovi inovativnosti oz. novosti izdelkov.

Inovativen koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove v Mestu oblikovanja, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.
2. Predavanja Design 180˚
Na odru strokovnjakov, bodo predstavljeni inovativni materiali, tehnologije in storitve, ki so življenjsko pomembne pri oblikovanju in razvoju novih izdelkov. Odru nagrajencev pa bodo svoje projekte predstavili BIG SEE nagrajenci.
3. Design Show
Dogodek, ki ga organizira razstavljavec na svojem razstavnem prostoru za poslovne partnerje in stranke.Namenjen je večanju prepoznavnosti blagovne znamke (npr. srečanje z oblikovalcem, arhitektom, generalnim direktorjem, lastnikom …). V okviru Meseca oblikovanja se dogodek v digitalnih in tiskanih medijih promovira kot partnerski dogodek Meseca oblikovanja.
4. Design Match so organizirani poslovni pogovori med oblikovalci in ponudniki materialov/tehnologij.
5. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade, organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.
6. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci Big SEE Awards iz regije jugovzhodne Evrope.

Zaradi presoje ustreznosti vašega sodelovanja vas prosimo, da na kratko opišete vašo dejavnost.

Nalagam...
* Obvezno polje