9. november, 2017, Mesto oblikovanja Ljubljana, Dunajska cesta 123

Kaj lahko pričakujemo, ko svoje znanje združita vodilna blagovna znamka sanitarne tehnike in uveljavljeni industrijski oblikovalec svetovnega kova? Premišljeno dovršenost.

Vabljeni na predavanje industrijskega oblikovalca Christopha Behlinga, ki bo prvič obiskal Slovenijo in kot posebni gost Meseca oblikovanja, spregovoril o izzivih oblikovanja z brezčasno dovršenostjo in o svojih kreativnih navdihih.

Christoph Behling je študiral industrijski dizajn na Akademiji za umetnost in dizajn v Stuttgartu v sredini 90. let, kjer je postal protežirani študent Richarda Sapperja. Prva leta po končanem študiju je delal v arhitekturnem in oblikovalskem studiu Masayuka Kurokawa v Tokiu. Leta 1998 se je preselil v London, kjer živi in ustvarja še danes. V prvih letih bivanja v angleški prestolnici je delal z Rossom Lovengrovom, nato je leta 2004 ustanovil Christoph Behling Design Studio, leta 2006 pa še razvojni studio “Solar Lab”, v okviru katerega je razvil več kot 40 različnih vodnih plovil na solarni pogon. Christoph Behling je poznan predvsem kot vodilni oblikovalec švicarskih prestižnih ur TAG Heuer, sodeluje pa tudi z drugimi priznanimi mednarodnimi podjetji, med katerimi je že več let tudi podjetje Geberit.

PROGRAM
9. november
16.00–16.15: Sprejem udeležencev
16.15–16.20: Pozdravni nagovor
16.20–17.00: Christoph Behling / Oblikovano z brezčasno dovršenostjo  
17.00–17.15: Pogovor z občinstvom: V&O 
17.15–18.30: Druženje ob glasbi in pogostitev

BREZPLAČNA PRIJAVA

Form not found: ID= | Name=Prijava-Christoph Behling-brezplacno

Vsebino omogoča Geberit prodaja d.o.o.