6.-7. Oktober
9.00-22.00

Zbliževanje kreativnosti in posla.

Lokacija

Mesto oblikovanja in
druge lokacije v Ljubljani

BIG SEE DESIGN BUSINESS je letni festival znanja in kreativnosti v oblikovanju. Je izvirna platforma za vrednotenje, promocijo in prepoznavanje pomembnih dosežkov na področju oblikovanja v regiji. S svojimi aktivnostmi proaktivno spodbuja razvoj kreativne ekonomije z ustvarjanjem pogojev za kreativnost in inovativno prepletanje idej v kreativni in podjetniški sferi, povezovanje kreativnih entitet v novem družbenem in poslovnem okolju ter spodbuja interdisciplinarni, medgeneracijski in medkulturni dialog.

Osredotočen je na raziskovanje vloge oblikovanja v kreativnih industrijah, podjetjih, kulturi in družbenih praksah. Poskuša povečati konkurenčnost podjetij in družbe, vzpostaviti prenos znanja med kreativnim sektorjem in industrijo ter poudariti strateške, gospodarske in kulturne prednosti oblikovanja.

Dogodek je ekskluzivno namenjen oblikovalcem, arhitektom, notranjim oblikovalcem, menedžerjem, podjetnikom, investitorjem, trgovcem, nepremičninskim investitorjem, investitorjem, predstavnikom sektormskih institucij, državnim in lokalnim nosilcem odločanja, študentom arhitekture in oblikovanja.

Že od leta 2003

5000+ znamk

200+ konferenc, debat …

500+ razstav, sejmov …

300+ govorcev