5. maj
9.00-18.00

Cankarjev dom Ljubljana

O sejmu

Sejem Big arhitektura je vodilni sejem za napredno arhitekturo in profesionalno gradbeništvo v regiji. Namenjen je seznanjanju arhitektov in strokovnih odločevalcev z novimi materiali, inovativnimi tehnologijami in naprednimi rešitvami pri snovanju in izvedbi kakovostnega arhitekturnega ovoja in interierja ter predstavitvam arhitektov, projektantov, stanovskih organizacij in izobraževalnih institucij.

Inovativni koncept

1. Izvirna sejemska zasnova: sejem vzpostavlja nov proaktiven način komuniciranja med razstavljavci in obiskovalci s pomočjo izvirne sejemske zasnove, ki obiskovalce vodi skozi pregleden in poenoten koncept razstavnih stojnic.

2. Dogodki razstavljavcev: neformalna poslovno družabna srečanja arhitektov in druge zainteresirane javnosti z lastniki in direktorji podjetij na njihovem razstavnem prostoru.

3. Bogat nabor spremljevalnih, izobraževalnih in družabnih aktivnosti; predavanja, predstavitve, nagrade,
organizirani individualni pogovori, razstave, mreženje itd.

4. Možnost celodnevnega mreženja z nagrajenci BIG SEE Awards iz regije jugovzhodne Evrope.

Razstavljavci

1. dobavitelji in izvajalci
2. arhitekti in projektanti
3. strokovna združenja in organizacije

Obiskovalci

Dogodek je ekskluzivno namenjen arhitektom, notranjim oblikovalcem, inženirjem, investicijskim svetovalcem, vodjem projektov, urbanistom, državnim in lokalnim odločevalcem, vlagateljem v nepremičnine, študentom arhitekture.

Razstavne enote

Kontakt

za več informacij nam pišite na ziva@zavodbig.si.