OIKOS HOUSING

OIKOS housing je proizvajalec modularnih mobilnih hiš ki se nahaja v Sloveniji. 

Hiše OIKOS so izdelane, da trajajo, materiali pa izbrani v sozvočju z naravo. Danes v svojih obveznosti polnih življenjih potrebujemo preprostost in hiše oikos prinašajo veselje preprostega življenja v majhnem prostoru. Izkusite vonj po lesu v leseni notranjosti naših modularnih rešitev za dom po dostopnih cenah. Kjer se domiselna arhitekturna zasnova sreča s sodobnimi rešitvami za trajnostno ekološko hišo, ki bo spremenila in se dotaknila življenj naših strank in skupnosti. S svojo hišo oikos lahko pokažete, kdo ste.

Referenčni projekti
Buqez Eco Resort je prvovrstno obalno letovišče, ki se nahaja v pokrajini v zelo zaželenem in priljubljenem turističnem območju. Je ekstravaganten, prijazen do narave in eden od edinstvenih projektov, ki se bodo razvili na Hrvaškem.
Eko vile OIKOS so zgrajene za dolgo življensko dobo s trajnostnimi materiali. Minimalizem in preprostost se ujemata z edinstvenim dizajnom in visokokakovostnim konceptom s pozornostjo do vsake podrobnosti s posebej izbranimi elementi priznanih oblikovalcev.

Kratka predstavitev novosti, inovacij, izboljšav, rešitev. Naštejte glavne prednosti
Pri trpežnosti naših hiš ne sklepamo kompromisov, zato je njihova zunanjost izdelana iz žganega lesa. S starodavno tehniko žganja je les izpostavljen vrsti posebnih postopkov, ki zagotavljajo njegovo odpornost proti ognju, trohnenju, mrčesu, bledenju in uv-učinkom sonca.
Uporabljamo samo žgan, toplotno obdelan les, ker postopek toplotne obdelave ohrani les v najbolj naravnem in brezhibnem stanju za doživljenjsko potovanje. Vse smole, sladkorji in tanini so odstranjeni, končni rezultat pa je močno izboljšana žgana površina, pri kateri ni tveganja, da bi se les vnel, ko je izpostavljen iskram ali ognju. Zaradi izboljšane zunanje obdelave je les zaščiten pred propadanjem, vzdrževanje pa ni potrebno.

Kontakt:

OIKOS HOUSING d.o.o.
Tržaška cesta 40
2000 Maribor
E-mail: hello@oikoshousing.com