MN GROUP

V našem družinskem podjetju MN GROUP d.o.o. izdelujemo in montiramo ograjne sisteme, ki so primerni za stanovanjske hiše in poslovne objekte. Pri novogradnjah ali adaptacijah se projektanti, investitorji ter posamezniki odločajo za materiale, ki so večni in ne potrebujejo vzdrževanja. MN OGRAJE – ograjni sistemi MN STEKLO – drsni sistemi zastekljevanja MN PERGOLA – bioklimatske pergole.

Referenčni projekti:
KAVARNA ZVEZDA, HOODBURGER, KOLEKTOR, LEK, SPL, VILA IN LUXEMBURG, HIŠA PIKA BOŽIČ, RIHTER HIŠE, ODELO, MLINOTEST, BMJ, PRODNIK, BELINKA, PUP, DOM UPOKOJENCEV DOMŽALE, RAZVOJNI CENTER SRCA SLOVENIJE, DAMI STORITVE, MOL,… 90% NAŠIH STRANK SO ONČNI KUPCI- FIZIČNE OSEBE. NA LETO IZDELAMO OKROG 5000TM OGRAJ IN ZASTEKLIMO OKROG 1000M STEKLENIH POVRŠIN.

Predstavitev novosti:
Ograjni sistem ELIPSA. Vsi elementi so v eliptični obliki, tako steber kot držalo ter prečke in nosilci za pritrditev stekla. Smo prvi v Sloveniji s stem sistemom. Drsno zastekljevanje – SLIDE SYSTEM, zasteklitev prostorov brez vmesnih stebričkov. Sistem odpiranja steklenih lamel.

Katere probleme nagovarja/rešuje?
Pri ograjnemu sistemu ELIPSA, katera je estavljena iz eluksiranega aluminija se na samem materialu ne poznajo prstni odtisi, je sestavljena iz 100% nerjavečih materialov, tako da s tem dosežemo večni ograjni sistem brez posebnega vzdrževanja. Drsni sistem je novostna slovenskem trgu, smo prvi kateri smo se začeli ukvarjati s tem sistemom v Sloveniji. Največja prednost je v tem da si zasteklimo prostor brez nepotrebnih vertikalnih vmesnih profilov in da sistem omogoča odpiranje celotne zasteklitev na eno sran po lamelah približne širine 800mm.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Nše ograje so večne in ne potrebujejo vzdrževanja, ogromna izbira ograj. preddvsem popularna je naša serija steklenih ograj PRESTIGE ( novost steklo premazano z nanopremazov za lažje vzdrževanje).Pri drsnem sistemu zastekljevanja z odpiranjem celotne dolžine zasteklitve lahko dosežete open space, stekla se zložijo na eno stran in imate nemotene pogled iz prostora v naravo-okolico…

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Stranke so z modernimi ograjnimi sistemi brez vzdrževanja izredno zadovoljne. Drsni sistem zastekljevanja je res nekaj posebnega in odpira nove možnosti zasnov hiš.

Kontakt:

MN GROUP D.O.O.
Tel.: + 386 40 634 348
Email: info@mn-ograje.si
www.mn-ograje.si