HANSGROHE GROUP

HANSGROHE GROUP

Hansgrohe Group je nemški proizvajalec Armatur, prh in drugih izdelkov za kopalnice. Že 116 let ustvarja nove proizvode, rešitve in zagotavlja inovacije na področju kopalniške opreme. Z blagovno znamko AXOR sodeluje izključno z vrhunskimi oblikovalci svetovnega kova.

Referenčni projekti:
Hotel Intercontinental Ljubljana
Hotel Golf Bled
Hotel Maribor

Predstavitev novosti:
Novosti letos so različne linije kopalniških Armatur, npr. AXOR Montreaux, AXOR Uno, podometni pršni sistemi AXOR ONE, galanterija AXOR Universal. Prednosti so vedno uporabnost in praktičnost izdelkov v kombinaciji z najboljšim dizajnom brez kompromisov.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Npr. AXOR ONE omogoča več izlivnih mest vode v prhi ali ob kadi s samo enim podometnim elementom in pokrivno ploščo, ki nudi vklop preko mehanske Select tipke in obenem omogoča tudi termostatsko uravnavanje temperature vode ter regulacijo pretoka vode. Vse v enem = ONE.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Vsak dober arhitekt, zlasti interierist je vedno v koraku s časom kar se tiče notranje opreme, ki je na voljo. Zlasti pri zahtevnejših strankah, ki želijo nekaj novega, drugačnega, naprednejšega, lepega in uporabnega.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Odzivi so izjemno dobri, zlasti na proizvodih, ki so na trgu v zadnjem letu. Za zadnje novosti pa lahko povemo, da smo na največjem svetovnem sejmu kopalniške opreme ISH v Frankfurtu poželi izjemne hvale. Na IF rankingu zaseda hansgrohe trenutno 6. mesto za dizajn med vsemi proizvajalci tehničnega blaga na svetu. Daleč prvi med vsemi konkurenti v branži.

Kontakt:

Hansgrohe
Gsm: 031 342 567
E-naslov: slovenija@hansgrohe.si
www.hansgrohe.si

Strokovnjaki prisotni na sejmu:
Igor Gombač
Andrej Levak
Adonis Andrišević