BIAL

BiAL d.o.o. Celje je slovenski proizvajalec kopalniških in dizajn radiatorjev s tradicijo več kot 20 let. Gre za družinsko podjetje z 20 zaposlenimi, ki s svojim delom ustvarjajo kvalitetne izdelke v zadovoljstvo končnega potrošnika tako doma kot izven naših meja.

Referenčni projekti:
Hoteli Palace, Bernardin, Metropol, Apollo Portorož, Radisson Blue Plaza in Cubo Ljubljana, Park Hotel Bohinj, Hotel Planinka Jezersko, Atlantida, Styria Rogaška Slatina, Terme Čatež, Stanovanjski objekt Kondomini Ljubljana, Terme Rimske Toplice, Casino Šentilj, Motel Daka Krško

Predstavitev novosti:
Pri novogradnji ali prenovi kopalnice se soočamo z različnimi detajl med katere spadajo na primer napačne lokacije električnih vtičnic in stikala za luči, med njimi pa tudi zbira in postavitev kopalniškega radiatorja.Funkcionalnost kopalnice določijo predvsem izbira opreme ter razporeditev teh elementov v kopalnici. Posebnost radiatorjev BiAL so nadgradljivi dodatki SMART, s katerimi radiator v praksi pridobi funkcijo pohištva. Na radiator lahko odložimo sveže brisače in na dodatnih obešalih ostaja dovolj prostora za sušenje več brisač hkrati tudi v času ko ni kurilne sezone.

Katere probleme nagovarja/rešuje:
Dandanes kopalnški radiator postavljamo v osrednje mesto v kopalnici medtem, ko so včasih kopalniške radiatorje skrivali za vrata. Tam si vedno želimo dodaten vir toplote, predvsem pa prijetno suhe brisače. Kopalnica je pomemben prostor, kjer se moramo počutiti prijetno, hkrati pa mora biti funkcionalna kar nam omogoča nadgradnja z dodatki SMART.

Zakaj menite, da morajo biti arhitekti s tem seznanjeni?
Poznavanje novosti in rešitve pomenijo za arhitekta zadovoljstvo njegovih porabnikov pri izbiri opreme za svoj dom.

Kakšni so dosedanji odzivi pri strankah?
Zadovoljstvo in pohvale pri svetovanju in iskanju rešitev.

Kontakt:

BIAL, d.o.o.
Trnoveljska cesta 2G
SI-3000 Celje
T: +386 (0)3 42 84 780
E: info@bial.si
www.bial.si